Vecka 9

Veckans sallad:

Sallad Nocoise med tonfisk och kokt ägg
110:-

Veckans tips:

Rödvinsbräserad oxkind med kantarell & baconsky serverad med potatispuré
155:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kafsad potatisfe 105:-

Avhämtning från 95:-

Måndag 1/3

Mandelpanerad torskfilé med dillmajonäs och kokt potatis
Gratinerad fylld falukorv med gurkmajonnäs och potatismos
Tortellini, ricotta och spenat med grönsakssås

Tisdag 2/3

Halstrad laxfjäril med dillstuvad potatis
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Grillad tofu i röd curry och lime serveras med kokt ris

Onsdag 3/3

Smörstekt havsabborre med räksås serveras med kokt potatis
Hackad femöring med stekt ägg, rödvinssås och stekt potatis
Kikärtsbullar med koriander och citron serveras med tomatsås och kokt bulgur

Torsdag 4/3

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Parmesanöverbakad torsk med gräslöksås och kokt potatis
Mustig köttgryta med aioli och kokt potatis
Rotsaksgratäng med broccolibiff och gurka

Fredag ​​5/3

Pocherad torsk med milt kryddat skånsk senapssås serveras med kokt potatis
Piccata Milanese med tomatsås och kokt ris
Fänkålsgryta med svarta bönor och basilika serveras med kokt ris