Vecka 40

Veckans sallad:

Rostbiff med dansk remouladsås och cocktailkapris
110:-

Veckans tips:

Rödvinsbrässerad oxkind med svamp och steklök serveras med potatispuré
150:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kaffe 105:-

Avhämtning från 95:-

Måndag 28/9

Räk- och champijnongratinerad fiskgratäng med potatismos
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Morots- och halloumibiff med aivar reilish, hackad lök och gräddfil serveras med klyft potatis

Tisdag 29/9

Laxpudding med skirat smör
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Grönsaksgryta med kikärter och halloumi

Onsdag 30/9

Stekt flundrafilé med rhode island serveras med kokt ris
Oxjärpar med svampsås, saltgurka serveras med kokt potatis
Vegetarisk pastagratäng med oumphbitar

Torsdag 1/10

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Portugisisk fisk och skaldjursgryta med saffransaioli
Italienska kalvfärsbiffar med ratatouille & parmesansås, rostad potatis
Kantarellrisotto

Fredag ​​2/10

Äggpanerad havsabborre med paprikasås och kokt ris
Porterstek med gräddsås, vinbärsgelé och kokt potatis
Kikärtsbiffar med ratatouille och rostad potatis