Vecka 51

Veckans sallad:

Grillad kycklingfile med currydressing och knaperstekt bacon
105:-

Veckans tips:

Ädelostcreme fylld fläskytterfile med vinbärsgele och pressad potatis
130:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kaffe 100:-

Avhämtning från 90:-

Måndag 16/12

Spaghetti il Tuco
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Tisdag 17/12

Stekt gösfilé med örthollandaise och kokt potatis
Stekt fläsk med brunabönor och kokt potatis

Onsdag 18/12

Pocherad laxfylld rödspätta med vitvinssås serveras med kokt potatis
Hackad femöring med stekt ägg, saltgurka och kokt potatis

Torsdag 19/12

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Stekt havsabborre med dill & persiljecreme serveras med kokt potatis
Ungersk gulasch med gräddfil och kokt potatis

Fredag 20/12

Kryddiga järpar med rödvinssås, tzatziki serveras med rostad potatis
Stekt fläsknoisette med champinjonsås och råstekt potatis