Vecka 20
Veckans sallad
Tonfisksallad med kokt ägg och nobisdressing
145:-
Veckans tips
Kalvlever Anglaise med knaperstekt bacon, kapris och rödvinssås serveras med kokt potatis
175:-
Dagens lunch inklusive, bröd, dryck och sallad 140:-
Avhämtning från 130:-
Måndag 12/5
Stekt lättpanerad flundra med skarpsås serveras med kokt potatis
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Vegetarisk pastagratäng med oumphbitar
Tisdag 13/5
Kokt torskfilé med ägg & persiljesås serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Morots- och halloumibiff med aivar reilish, hackad lök och gräddfil serveras med stekt kulpotatis
Onsdag 14/5
Portugisisk fisk och skaldjursgryta med aioli
Flygande Jacob med kokt ris
Tagliatelle med tomatsås och parmesan
Torsdag 15/5
Paprikastekt kummel med lime och chilimajonnäs och kokt potatis
Helstekt fläskkarré med coleslaw och stekt rotsakspytt
Saffrans och currygryta med halloumi serveras med kokt ris
Fredag 16/5
Stekt rödspätta med kall romsås och kokt potatis
Skånestek med gräddsås, äppelmos och kokt potatis
Grönsaksgryta med kikärter och halloumi serveras med koka linser