Vecka 9

Veckans sallad:

Lime & Chilimarinerade räkor med couscous och grillat vitlöksbröd 
105:-

Veckans tips:

Rödvinsbräserad oxkind med blandsvamp och rostade rotfrukter
140:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kaffe 100:-

Avhämtning från 90:-

Måndag 24/2

Pasta il Tuco med riven parmesan
Syrliga isterband med rödbetor och persiljestuvad  potatis

Tisdag 25/2

Stekt rödspätta med remouladsås serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med brunabönor och kokt potatis

Onsdag 26/2

Havande strömmingsflundra med skirat smör och potatismos
Spaghetti Bolognaise med riven parmesan

Torsdag 27/2

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Gravad lax med dillstuvad potatis
Pannbiff med portvinsstuvade champinjoner serveras med potatismos

Fredag 28/2

Grillad rostbiff med rödvinssås och potatisgratäng
Fläskrullader med gräddsås, äppelmos och kokt potatis