Vecka 28

Veckans sallad:

Halstrad gravlax med örtdressing och brödkrutonger
105:-

Veckans tips:

Rödvinsbräserad oxkind med kantarellsky, vinbärsgelé och potatispuré
145:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kaffe 100:-

Avhämtning från 90:-

Måndag 6/7

Matjessill med gräddfil, hackad lök och kokt potatis
Hackad femöring med stekt ägg, saltgurka serveras med kokt potatis

Tisdag 7/7

Fisk & skaldjursgryta med aioli och brödkrutonger
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Onsdag 8/7

Stekt rödspätta med skärgårdsröra serveras med kokt potatis
Spaghetti bolognaise med riven parmesan

Torsdag 9/7

Sprödbakad gösfilé med räksås och kokt potatis
Kyckling curry med stekt ris

Fredag ​​10/7

Färsspett med aivar reilish, gräddfil & hackad lök serveras med klar potatissallad
Skånestek med gräddsås, pressgurka och kokt potatis