Vecka 19

Veckans sallad:

Caesarsallad med grillad kycklingfile, knaperstekt bacon och brödkrutonger
110:-

Veckans tips

Biff "Minute" med aromsmör, saltgurka severad med friterad kulpotatis
160:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kafsad potatisfe 105:-

Avhämtning från 95:-

Måndag 10/5

Stekt havsabborre med tartarsås serveras med kokt potatis
Kålpudding med sky, lingonsylt och kokt potatis
Broccolibiff med örtkokt couscous

Tisdag 11/5

Gravad lax med hovmästarstuvad potatis
Stekt fläsk med brunabönor och kokt potatis
Currygryta med quornbitar, bönor och paprika serveras med pilaffris

Onsdag 12/5

Stekt rödspätta med dansk remouladsås serveras med kokt potatis
Kokt fläsklägg med rotmos
Rotfruktasbiff med citronyoghurt och kokt ris

Torsdag 13/5

Kristi Himmelfärdsdag
Stängt
 

Fredag ​​14/5

Stekt gösfilé med hollandaisesås serveras med kokt potatis
Piccata Milanese med tomatsås och kokt ris
Grönsaksgryta med kikärter och halloumi