Vecka 3

Veckans sallad:

Salamisallad med fetaost och oliver
115:-

Veckans tips

Kalvlever Anglaise med knaperstekt bacon, kapris och rödvissås serveras med kokt potatis
150:-
Dagens lunch inklusive, bröd, dryck och sallad potatis 110:-

Avhämtning från 100:-

Måndag 17/1

Stekt rödspätta med dansk remouladsås serveras med kokt potatis
Kyckling ”Marengo” med kokt ris
Chunky tomatsås med linser

Tisdag 18/1

Stekt havsabborre med västkuströra serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis
Varm couscoussallad med broccoli, ceshewnötter serveras med limésås

Onsdag 19/1

Kaviarströmming med potatispuré
Helstekt fläskkarré med senapscrème och rotsakspytt
Rödbetsbiffar med chevrécremé och klyft potatis

Torsdag 20/1

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Pocherad torksrygg med ägg och persiljesås serveras med kokt potatis
Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
Lins- och potatisgryta med smak av mild masala

Fredag ​​21/1

Smörstekt flundrafilé med kall örtagårdssås serveras med kokt potatis
Rödvinsbräserade högrev med champinjoner serveras med kokt potatis
Tortellini, ricotta och spenat med grönsakssås