Vecka 20

 Veckans sallad

Tonfisksallad med kokt ägg och nobisdressing
145:-

 Veckans tips

Kalvlever Anglaise med knaperstekt bacon, kapris och rödvinssås serveras med kokt potatis
175:-
Dagens lunch inklusive, bröd, dryck och sallad  140:-

Avhämtning från 130:-

Måndag 12/5

Stekt lättpanerad flundra med skarpsås serveras med kokt potatis
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Vegetarisk pastagratäng med oumphbitar

Tisdag 13/5

Kokt torskfilé med ägg & persiljesås serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Morots- och halloumibiff med aivar reilish, hackad lök och gräddfil serveras med stekt kulpotatis

Onsdag 14/5

Portugisisk fisk och skaldjursgryta med aioli
Flygande Jacob med kokt ris
Tagliatelle med tomatsås och parmesan

Torsdag 15/5

Paprikastekt kummel med lime och chilimajonnäs och kokt potatis
Helstekt fläskkarré med coleslaw och stekt rotsakspytt
Saffrans och currygryta med halloumi serveras med kokt ris

Fredag ​​16/5

Stekt rödspätta med kall romsås och kokt potatis
Skånestek med gräddsås, äppelmos och kokt potatis
Grönsaksgryta med kikärter och halloumi serveras med koka linser