Vecka 9
Veckans sallad:
Sallad Nocoise med tonfisk och kokt ägg
110:-
Veckans tips:
Rödvinsbräserad oxkind med kantarell & baconsky serverad med potatispuré
155:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kafsad potatisfe 105:-
Avhämtning från 95:-
Måndag 1/3
Mandelpanerad torskfilé med dillmajonäs och kokt potatis
Gratinerad fylld falukorv med gurkmajonnäs och potatismos
Tortellini, ricotta och spenat med grönsakssås
Tisdag 2/3
Halstrad laxfjäril med dillstuvad potatis
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Grillad tofu i röd curry och lime serveras med kokt ris
Onsdag 3/3
Smörstekt havsabborre med räksås serveras med kokt potatis
Hackad femöring med stekt ägg, rödvinssås och stekt potatis
Kikärtsbullar med koriander och citron serveras med tomatsås och kokt bulgur
Torsdag 4/3
Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Parmesanöverbakad torsk med gräslöksås och kokt potatis
Mustig köttgryta med aioli och kokt potatis
Rotsaksgratäng med broccolibiff och gurka
Fredag 5/3
Pocherad torsk med milt kryddat skånsk senapssås serveras med kokt potatis
Piccata Milanese med tomatsås och kokt ris
Fänkålsgryta med svarta bönor och basilika serveras med kokt ris