Vecka 3

Veckans sallad:

Varmrökt lax med dillmajonäs
110:-

Veckans tips:

Kalvlever Anglaise med kapris, knaperstekt bacon serveras med kokt potatis
150:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kaffe 105:-

Avhämtning från 95:-

Måndag 18/1

Stekt gösfilé med citronsås serveras med potatismos
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka och kokt potatis
Currygryta med quornbitar, bönor och paprika serveras med pilaff ris

Tisdag 19/1

Stekt havsabborre på gräslökssås serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Vegetarisk pasta med tomatpesto, kål och svartabönor

Onsdag 20/1

Stekt rödspätta med skärgårdsröra serveras med kokt potatis
Lammfärslimpa med tomatsås och örtstektpotatis
Vegetarisk biff med champinjonsås och potatispuré

Torsdag 21/1

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Stekt havsabborre med dill och persiljesås serveras med kokt potatis
Korvstroganoff med kokt ris
Chili sin carne med gräddfil och kokt ris

Fredag ​​22/1

Pepparrotsgratinerad flundrafilé med kokt potatis
Kalvfärsbiff med gräddsås, lingonsylt serveras med potatismos
Vegetariska köttbullar i tomatsås på pastabädd