Vecka 15

Veckans sallad:

Grillad kyckling med curryremoulad och knaperstekt bacon
110:-

Veckans tips:

Rödvinsbräserad rostbiff hjärta med brunoise grönsaker och svamprisotto
160:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kafsad potatisfe 105:-

Avhämtning från 95:-

Måndag 12/4

Stekt panerad rödspätta med örtagårdsdressing serveras med kokt potatis
Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
Gratäng med rostad spetskål

Tisdag 13/4

Laxpudding med skirat smör
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Pasta á la Norma

Onsdag 14/4

Överbakad torskfilé med purjolökssås och kokt potatis
Strimlad biff sauté med vinbärsgelé och kokt potatis
Rostade rotfrukter med salsa verde och vita bönor

Torsdag 15/4

Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Fisk & skaldjursgryta med aioli
Spansk kalvgryta med aioli och rostad potatis
Indisk gryta med blomkål med ris och mango chutney

Fredag ​​16/4

Stekt gösfilé med hollandaisesås serveras med kokt potatis
Fläsknoisett med ratatouille, stekt potatis samt örtsmör
Tomatcouscous med  ingefärsrostad broccoli och sojabönor