Vecka 3
Veckans sallad:
Varmrökt lax med dillmajonäs
110:-
Veckans tips:
Kalvlever Anglaise med kapris, knaperstekt bacon serveras med kokt potatis
150:-
Dagens lunch inklusive sallad, bröd, dryck och kaffe 105:-
Avhämtning från 95:-
Måndag 18/1
Stekt gösfilé med citronsås serveras med potatismos
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka och kokt potatis
Currygryta med quornbitar, bönor och paprika serveras med pilaff ris
Tisdag 19/1
Stekt havsabborre på gräslökssås serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
Vegetarisk pasta med tomatpesto, kål och svartabönor
Onsdag 20/1
Stekt rödspätta med skärgårdsröra serveras med kokt potatis
Lammfärslimpa med tomatsås och örtstektpotatis
Vegetarisk biff med champinjonsås och potatispuré
Torsdag 21/1
Ärtsoppa med tunna pannkakor och hallonsylt
Stekt havsabborre med dill och persiljesås serveras med kokt potatis
Korvstroganoff med kokt ris
Chili sin carne med gräddfil och kokt ris
Fredag 22/1
Pepparrotsgratinerad flundrafilé med kokt potatis
Kalvfärsbiff med gräddsås, lingonsylt serveras med potatismos
Vegetariska köttbullar i tomatsås på pastabädd